visual aankoop

aankoop

visual review

Wat mensen van ons vinden

9.6

Aankoop

Wij moesten ons bijzondere pand in Regentessekwartier verkopen en hebben makelaar Van Den Akker geselecteerd vanwege zijn deskundigheid o.a. in dit gebied. De rentes, energieprijzen en alles zat tegen. Toch heeft makelaar Van Den Akker ons pand met goed resultaat weten te verkopen. Ondanks de verschillende moeilijkheidsfactoren bleef Van Den Akker altijd positief en rust en vertrouwen uitstralen. Trouwens ook het secretariaat is deskundig en altijd vriendelijk en correct. Top gedaan chapeau!

08 February  | Verkoper Cartesiusstraat 89 91

In de afgelopen jaren diverse Huizen ver/aangekocht met VD Akker. Altijd deskundig, professioneel en hulpvaardig. Zo ook deze keer. Van Harte aanbevolen!

02 February  | Verkoper Laan van Meerdervoort 487

Aan- en verkoop met Bert verliep erg goed. Goede communicatie altijd bereikbaar. Lange tijd op zoek geweest, maar toen het perfectie huis voorbij kwam doorgepakt en huis kunnen aankopen. Ook bij de verkoop van mijn huis alles in het teken van de klant. Echt heel fijn

02 February  | Koopster Lubeckstraat 58

visual form

Kopen?
wij helpen u graag!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

contactgegevens
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms