visual aankoop

aankoop

visual review

Wat mensen van ons vinden

9.6

Aankoop

Altijd een prettig en persoonlijk contact met Gaby en collega’s. Tegelijkertijd zijn we goed en deskundig geholpen en goed geadviseerd over de markt en eventuele risico’s bij aankopen.

07 May  | Kopers Spiraeastraat 38

Het gehele traject van aan- en verkoop met Bert echt super verlopen. Altijd bereikbaar en beschikbaar voor vragen en bezichtigingen, en dat waren er nogal wat voordat het voor mij perfecte huis was gevonden. Het was een lange zoektocht maar uiteindelijk gelukt.

27 March  | Verkoper Soetensstraat 26

Op het moment dat ik het kantoor binnenliep aan de Reinkenstraat en vriendelijk werd welkom geheten door Marieke voor een oriëntatie afspraak om het huis van mijn ouders in de verkoop te zetten en zij de opmerking maakte: "Onze makelaar Bert van Heck komt bij je langs, je bent tot niets verplicht, want misschien vindt je het helemaal geen aardige kerel", dacht ik, dat is lekker eerlijk en transparant!
Nou Bert is een hele vriendelijke, professionele kerel, geen opgeblazen praatjes, open en transparant.
Op het moment dat het huis in de verkoop stond zijn er een aantal "onvoorziene" omstandigheden geweest, waarin Bert altijd voor een oplossing zorgde en altijd in goed overleg.
Ook na de (succesvolle) verkoop van de woning (binnen 10 dagen) en de overdracht, blijft Bert bereikbaar voor vragen en nazorg.
Ik zou makelaar van den Acker zeker aanraden.
Wat ik nog extra wil meegeven is dat het fijn is dat zij een eigen kantoor hebben, waar je altijd binnen kunt lopen voor vragen of advies.

20 March  | Verkoper Copernicusstraat 39

visual form

Kopen?
wij helpen u graag!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

contactgegevens
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms