visual aankoop

Buying

visual review

What people think of us

9.6

Purchase

altijd bereikbaar, van den Akker Makelaars zijn deskundig en halen de zogenaamde beren van je weg, Gaby was onze aankoop en tevens verkoopmakelaar, en heeft ons uitstekend geholpen, ook Marieke en David hebben hun best voor ons gedaan, kortom fijne mensen met verstand van zaken die wij aan iedereen kunnen aanbevelen.

02 January  | Verkoopster Ohmstraat 66

Ik heb zeer goede ervaringen gehad met van den Akker Makelaars. Bert heeft mij zeer goed en pro-actief begeleid tijdens het verkoop proces. Deskundig advies en uiteindelijk onder moeilijke marktomstandigheden toch een goed resultaat behaald. Ik ben zeer tevreden met de service

15 January  | Verkoper Teijlerstraat 12

Bert en zijn team zijn een verademing. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en zorgen van ons als verkopers, vlot gehandeld en gedegen geadviseerd. Deze makelaar kent Duinoord/Sweelinckplein en omgeving als zijn broekzak. Geen poeha, maar op een nette manier zaken doen, zodat ook de kopers tevreden zijn omdat de verwachtingen aan weerszijden goed gemanaged zijn.
Absoluut een aanrader dus!

06 January  | Verkoper Laan van Meerdervoort 207 A - 2

visual form

CONTACT US TO FIND OUT HOW WE CAN HELP YOU BUY YOUR PROPERTY!

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

contact details
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms