visual verkoop

Selling

visual review

What people think of us

9.8

Sale

De mij toegewezen makelaar, Gaby Ras, kende ik al van een goed verlopen woningkoop in 2002. Het kopen van de tweede woning had meer inzet nodig. Vanaf september 2021 hebben dhr. Ras en ik 19 huisbezoeken afgelegd. Telkens werden de voor- en tegens onderling besproken omdat een koopbod voor mij aan een maximaal bedrag gebonden was. De expertise van dhr. Ras, gekoppeld aan het snel inzetten op goede kansen hebben er uiteindelijk geleid dat ik op 8 juni 2022 een huis heb kunnen kopen voor een goede prijs en op een prima locatie. Tevens hebben de inzet van de medewerkers Marieke en David mede bijgedragen aan de positieve uitkomst!

24 August  | Aankoper Buijs Ballotstraat 25

Deskundige makelaar, vriendelijk en altijd beschikbaar voor vragen. Na vier bezichtigingen al een huis kunnen kopen met de hulp van de makelaar. Erg blij en tevreden!

11 August  | Aankoper Veenendaalkade 212

Van den Akker is een prettig klein hartelijk no nonsense kantoor. Zoeken kon ik zelf, en door samen een aantal huizen te bezoeken, kwam ik er steeds meer achter wat ik precies wil, wat bij mij past, en waar ik op moet letten. In het biedings- en onderhandelingsproces had ik aan Bert een fijne sparring partner. In verkoop- en afhandeling van koop en verkoop ontzorgt Van den Akker totaal.

21 June  | Aankoper Mient 270

visual form

Contact us to find out how we can start marketing your property!

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

contact details
address details (optional)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms